DE HERFSTOUTFIT VAN JÓAH


DE HERFSTOUTFIT VAN JÓAH

Door: Rosanne

Ondanks het nog mooie weer ben ik al druk bezig de herfst / winter kleding bij elkaar te shoppen. Stiekem toch wel mijn favoriete seizoenen wat kleding betreft.

Laagjes, laagjes en nog een laagjes, ik hou er van. Truien, vesten , longsleeve en hemdjes als extra laagje. Combineren, dat vind ik zó fijn om te doen. Printjes met elkaar en verschillende texturen… Alhoewel al die laagjes je wel flink op kosten kunnen jagen haha. De sweet petit collectie van prenatal is aardig budget-proof en ik kan er elk seizoen zeker een aantal leuke dingen scoren! Zo ook deze trui en bijpassend mutsje, supercute! Zoonlief wou de warme trui niet meer uit. Goed idee kerel, lekker zweten, helemaal niet erg.

Jóah draagt alweer de grootste maat van deze collectie. Gelukkig komt onze jongste er nog achteraan, dus ik kan nog zeker een jaartje door shoppen. Paar stoere schoenen uit de nieuwe collectie van Red Rag erbij, helemaal leuk!

Je shopt de sweet petit collectie via deze link

Je shopt de sweet petit collectie via deze link

Tags: , ,

Plaats een reactie