DE GAVE NIEUWE WINTERSCHOENEN VAN KATE

DE GAVE NIEUWE WINTERSCHOENEN VAN KATE

Heb jij dat ook? Dat je soms een paar kinderschoenen ziet waar je opslag verliefd op bent? Dat je meteen weet: die moet ik hebben! Dat je geen seconde twijfelt en dat je meteen weet dat je er heel veel plezier van gaat hebben. Heerlijk dat gevoel toch?

Wij hadden dit eigenlijk meteen met deze gave winterschoenen van Kate uit de nieuwe kinderschoenen collectie van Shoesme. Het model, de print (tja, kan niet anders he), de kleur, de veter. Alles klopt. Een heerlijk schoentje om deze winter te combineren. Wat dat het panterprintje goed te mix & matchen is dat is een feit. Zo draagt Kate haar nieuwe stappers hier onder een bruin geprint jurkje van Soft Gallery. Nu nog met een paar glittersokjes van de Monki, maar als het straks buiten frisser wordt natuurlijk met een dikke maillot of legging. Maar combineer de panterschoenen onder een jeans en je hebt gelijk een hele andere look & feel. De verschillende (roest) bruine tinten in deze outfit passen eigenlijk heel mooi bij elkaar en de printjes zorgen ervoor dat de outfit alles behalve saai is.

Heb jij al nieuwe winterschoenen voor je zoon of dochter geshopt? En wat vind jij van deze? Tip: ook voor grotere kids kun je deze panterschoenen shoppen bij Shoesme. Net een iets ander model, maar zeker net zo leuk! En ben jij niet zo van de panterprint? No worries, want in de webshop van Shoesme zijn nog een heleboel andere gave winterschoenen te vinden. Trust us 🙂

Je shopt de panterschoenen hier in de webshop van Shoesme & hier de variant voor grote meisjes

Bekijk hier de hele kinderschoenen collectie van Shoesme

Lees ook: Shoesme lanceert nieuwe wintercollectie

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie