DE TUINBRUIK VAN JORIS


DE TUINRBOEK VAN JORIS

Door: Ella

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je op het internet bij alle leuke webshopjes kijkt zonder van plan te zijn om iets te bestellen en dat je zomaar ineens verliefd wordt? Verliefd op een kledingstuk voor je kind? En dat het dan eigenlijk helemaal niet de bedoeling is om het desbetreffende kledingstuk te bestellen want eigenlijk heeft hij al meer dan genoeg? Het kledingstuk was in dit geval ook nog best prijzig en ik had al zoveel gekocht en toch, hopla opeens was mijn mandje gevuld en stond, de volgende dag de aardige bezorg mijnheer op de stoep met een pakje met daarin, jawel, dat desbetreffende kledingstuk.

En dan denk ik nog altijd, want dit overkomt me vaker ;-), ach misschien als ik het bij hem pas dan staat het hem wel helemaal niet of misschien is het kledingstuk wel veel te groot of te klein. Nou je raad het al… bij de passessie werd ik nog meer verliefd, dus is Joris nu de trotse eigenaar van deze geweldige Mingo salopette! Nou moet ik er even eerlijk bij zeggen dat ik behalve een zwak voor schoenen en jumpsuits, waar ik al eerder over scheef, ook een zwak heb voor tuinbroeken. Hij had deze dus ook echt niet nodig aangezien er zonder overdrijven een stuk of 10 in zijn kast liggen, maar zeg nou zelf, dit is toch wel echt een plaatje, en deze kon ik dus ook niet laten liggen 😉
Ook echt een tip trouwens voor mama’s met smalle kindjes trouwens!

De trui die hij er nu onder aan heeft is er eentje van de Zara, van de meisjes collectie, maar deze kan toch ook best voor een jongetje? Shoppen jullie wel eens bij de meisjes afdeling voor je zoon of andersom?

Klik hier om meer Mingo te shoppen

Klik hier om meer Mingo te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie