NIEUWE AMERICAN OUTFITTERS WINTERCOLLECTIE


De nieuwe wintercollectie van American Outfitters is weer online bij Orangemayonnaise, dus dat betekent : shoppen! De originele prints en een unieke stijl in natuurlijke stoffen zijn kenmerkend voor American Outfitters. Trendy, kwalitatief hoge, dagelijkse kleding die praktisch is en vooral ook comfortabel draagt. Zo omschrijven zij zichzelf en daar zijn wij het helemaal mee eens!  De collectie bestaat namelijk uit fijne shirts met hippe prints, heerlijke hoodies en sweat-shirts en nog veel meer. Ook zitten er een aantal heerlijke gebreide items in de collectie. Heerlijk warm en helemaal van nu!

De wintercollectie is erg stoer en hip en daar worden we blij van! Het was moeilijk om een aantal favorieten voor jullie te selecteren omdat we alle items zó leuk vinden. Toch hebben we er een paar uitgezocht. Laat je inspireren en kijk op Orangemayonnaise naar de rest van de collectie van American Outfitters.

American Outfitters OrangeMayonnaise

American Outfitters OrangeMayonnaise

American Outfitters OrangeMayonnaise

American Outfitters OrangeMayonnaise

Shop American Outfitters nu bij Orangemayonnaise 

Word jij ook zo enthousiast van American Outfitters? 

Tags: , ,

Plaats een reactie