NICOLETTE VAN DAM LANCEERT EIGEN COLLECTIE MET SHOEBY

NICOLETTE VAN DAM LANCEERT EIGEN COLLECTIE MET SHOEBY

Als er een BN’er is waar we stiekem wel een beetje een zwak voor hebben, dan is het wel Nicolette van Dam. De altijd vrolijke, positieve, gezellige Nicolette die er ook nog eens een súper gave stijl op nahoudt voor zowel zichzelf als voor haar twee mega schattige dochtertjes! Je begrijpt dus wel dat we super enthousiast waren toen we erachter kwamen dat Nicolette en in samenwerking met Shoeby een meisjescollectie heeft ontworpen! Het resultaat is te gek, en is nú te shoppen! Lees én bekijk hieronder meer over deze super toffe samenwerking!

De Nicolette x Shoeby collectie is speciaal voor meisjes tussen 2 en 8 jaar en zit vol met alles waar kleine meiden gek op zijn; van sterren en pailletten tot vrolijke prints en lekker veel roze. De collectie blijft super stoer door de combinatie met zwart en army én wat sport invloeden hier en daar wat natuurlijk helemaal on trend is dit seizoen! Verder heeft Nicolette goed aan het comfort gedacht, knoopjes in je nek is bijvoorbeeld helemaal niet handig als je lang haar hebt, en alle kleding zit lekker soepel zodat je alle vrijheid hebt om lekker te bewegen en te spelen.

De items uit de Nicolette collectie zijn op verschillende manieren met elkaar te combineren zodat iedereen z’n eigen look kan maken, maar je kunt ze ook heel goed met andere merkjes mixen en matchen voor een super unieke look. Wij zijn bijvoorbeeld helemaal fan van de army groene parka, of wat dacht je van deze black denim broek met rood/witte streep langs de zijkant? Een échte musthave voor iedere fashionista. Kortom, de collectie is super veelzijdig en echt niet alleen voor meisje-meisjes. Door lekker stoer te combineren is er een look voor elke fashionista, van meisje-meisje tot stoere rock chick!

Klik hier om de Nicolette x Shoeby collectie te shoppen

Klik hier om de Nicolette x Shoeby collectie te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie