REIN EN MAAS GAAN (BACK) TO SCHOOL

REIN EN MAAS GAAN (BACK) TO SCHOOL MET KIXX ONLINE

Door Heddy:

Joehoe, er is kermis in het dorp!
Naast het reuzenrad, suikerspinnenfestijn en de alcoholische versnaperingen in de avond voor ons, wil dit ook zeggen dat de zomervakantie bijna ten einde is…

De scholen gaan weer starten in onze regio, tijd voor ritme en regelmaat. Dat is ook wel nodig na 6 weken lang een JA-opvoeding gehad te hebben. Tikkeltje overdreven natuurlijk, maar bij ons hingen de teugels iets losser. Tuurlijk krijgen jullie een ijsje, wil je chocolade ijs? Oke, omdat het vakantie is… “Mogen we een duikbril voor in het zwembad?” Jahoor, omdat het vakantie is en jullie zijn zo leuk aan het spelen in het zwembad… Het kon niet op! Ik heb overigens ook tegen niet een zak chips of wijntje nee gezegd, dus ik deed vrolijk mee.

Weer een beetje in het gereel kan geen kwaad hier in huize van Veen-Leerdam. Ik ben deze week weer begonnen met de klas klaarzetten, komend jaar draai ik met mijn leuke duo college weer groep 2! Toen ik de stoeltjes op de juiste plek aan het zetten was, kreeg ik toch een apart gevoel in mijn buik. De juf van Rein en Maas gaat straks ook een stoeltje voor hun maken, een stoeltje waarop ze mogen zitten als ze gaan knutselen, zingen of luisteren naar een leuk boek. I know, het hoort erbij! En ik weet als geen ander hoe het is om binnen te komen als iniminie mensje in een grote klas. Maar toch, staan wij of eigenlijk de jongens nu aan de andere kant van de lijn…. Loslaten, dat is wat ik moet gaan doen!

Waar ik nu wel nog een beetje invloed op heb (en daar gretig gebruik van maak) is hun kledingkast. Op school vind ik het fijn dat ze makkelijk zittende kleren aan hebben, dat ook zeker tegen een stootje kan. Boys will be boys……. De jeans van Vingino zijn vorig seizoen zo goed bevallen, dat ik voor allebei de jongens een waanzinnig nieuw model heb gevonden bij Kixx Online! Rein draagt het model ‘Andreo’, een skinny fit met lichte stretch. Ideaal met verstelbaar stiek in de tailleband. Die ‘destroyed details’ maakt ‘m lekker ruig. Maas draagt een skinny flex fit model. De kleur is wat verwassen, waardoor die erg stoer staat.

De jongens zijn er helemaal klaar voor, of eigenlijk…. De kast is er helemaal klaar voor! Nu ik nog……

  1. Jeans Rein Vingino
  2. Jeans Maas Vingino

  1. Jeans Rein Vingino via Kixx Online
  2. Jeans Maas Vingino via Kixx Online

Wat vind jij van de nieuwe jeans van de boys?

Meer Back to School inspiratie vind je hier 

Tags: , , ,

Plaats een reactie