BACK TO SCHOOL MET KIXX ONLINE + ONZE 50 FAVORIETEN


BACK TO SCHOOL MET KIXX ONLINE + ONZE 50 FAVORIETEN

Nog een weekje en dan gaan de kids in het Zuiden van het land weer Back to School! Wat vliegen die 6 weken zomervakantie toch altijd weer snel voorbij. Wat een top zomer hebben we (gehad). Qua weer en temperaturen is dit er toch wel eentje voor in de boeken. Met de start van het nieuwe schooljaar in zicht én alle nieuwe wintercollecties die al zijn uitgeleverd kan jij het rekensommetje vast wel maken 😉 Shoppen voor het nieuwe seizoen it is! En bij het zien van alle nieuwe kinderkleding collecties krijg je bijna spontaan zin in de herfst. Herkenbaar?

Ook bij Kixx Online zijn de nieuwe wintercollecties al volop te shoppen en kun jij dus helemaal los voor de nieuwe Back to School outfit voor jouw kroost. Want bij een nieuw schooljaar hoort een nieuwe outfit. Om je een handje te helpen hebben wij alvast onze top 50 favoriete Back to School items bij Kixx Online voor je bij elkaar geshopt! Het begin van een nieuw schooljaar is en blijft voor veel kinderen (en sommige ouders 😉 ) best een beetje spannend. Hoe fijn is het dan als je helemaal zelfverzekerd in een nieuwe outfit je eerste schooldag kunt beginnen?

Een kleine greep uit onze favoriete kinderkleding merken die je bij Kixx Online kunt shoppen? Bekijk zéker de nieuwe wintercollecties van Soft Gallery –hele mooie kleuren en prints – Scotch & Soda – love it– Tumble ‘N Dry, Sproet & Sprout, Name it –hip én betaalbaar– Little 10Days, 4funkyflavours en Mingo even. En geloof ons, dit is nog lang niet alles. Laat je alvast inspireren door de kledingstukken hieronder, maar klik zeker even op het linkje om Kindermodeblog’s top 50 favorieten te bekijken én te shoppen natuurlijk 😉

Laat je even weten welk kinderkleding merk of welke items jouw favoriet zijn voor het nieuwe schooljaar? En wil je deze blog gemakkelijk delen met een vriendin die ook wel van hippe kinderkleding houdt? Dat kan! Via de roze Whats-app share button links onderaan deze blog. Appeltje, eitje. Have fun met shoppen!

Bekijk hier de top 50 favorieten van Kindermodeblog bij Kixx Online

Scotch R’Belle

Soft Gallery

Soft Gallery

Molo

Shoesme

Tumble ‘N Dry

Scotch Shrunk

Little 10Days

Tumble ‘N Dry

Tumble ‘N Dry

Benieuwd naar alle 50 favoriete Back to School kledingstukken? Bekijk ze hier

Heb jij de nieuwe schooloutfit voor je zoon of dochter al klaar liggen?

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie