DE STOERE NIEUWE OUTFIT VAN TYGO


DE STOERE NIEUWE OUTFIT VAN TYGO

Door Judith:

De laatste week van de vakantie is aangebroken en wij zijn weer aan het werk.
Langzaam zijn we de kinderen ook weer aan het voorbereiden dat we niet meer door de weeks kunnen uitslapen, uitgebreid kunnen ontbijten en in pyjama’s kunnen rondhangen ’s ochtends.
Aan de ene kant heel jammer dat de vakantie weer voorbij is maar aan de andere kant ook weer heerlijk. Allemaal terug in het gareel en weer wat regelmaat bij iedereen.

Die regelmaat komt weer terug door de start van het schooljaar maar ook van het sportseizoen. Wat me altijd in dit seizoen herinnert aan vroeger is dat je dan begin september je nieuwste aanwinsten aan kon doen op zaterdag na het hockey. Eigenlijk nog net iets te warm voor die nieuwe trui maar ik wilde hem perse aan na de wedstrijd.

Tygo kon zo ook niet wachten om zijn nieuwste aanwinst aan te doen. Al zit hij nog niet op hockey, hij wil niks anders. De hele dag loopt hij met zijn hockeystick rond en het liefst wil hij net als zijn vader keepen. Tygo kan in ieder geval met zijn nieuwe stoere shirt in september wel op de hockeyclub verschijnen. Al is het een ijshockeystick hij is mega trots en helemaal blij ermee.

Het shirt is van mijn nieuwe favoriete Spaanse merkje Búho. Het merk heeft allemaal toffe printjes voor aankomend seizoen met verschillende winter sporten erop. Het is een heerlijke stof en goed te combineren. Als het kouder wordt draag je er lekker een vest over.

Tygo draagt het shirtje op 1 van zijn lievelings baggy pants van Gray Label in de kleur mustard.

  1. T-shirt Buho
  2. Broek Gray Label

Tags: , ,

Plaats een reactie