DE WAANZINNIGE PANTER FLARED VAN KATE


DE WAANZINNIGE PANTER FLARED VAN KATE

Door Judith:

Vorige week hebben we een weekje op de camping in Bakkum gestaan. Vanwege een verbouwing aan ons nieuwe huis hebben we besloten om dit jaar lekker in Nederland te blijven. En wat een zomer is het dit jaar in Nederland. Vorige week was het wel wat minder maar dat kon de pret niet drukken.

In Bakkum hebben we genoten van de natuur, de vrijheid en veel leuke dingen gedaan met de kinderen. Met de vrijheid & blijheid van het kamperen nog in ons hoofd besloot Kate haar nieuwe panter broek aan te doen. En hoe geweldig is deze flared panter broek. Dit toffe broekje zag ik bij iemand voorbij komen op Instagram en bedacht me geen seconde. Deze moet ik ook hebben voor Kate. En zo kwam ik in aanraking met het merk: Kidchella the label.

Een kids kledinglijn met een festival gevoel. En laat dat seizoen nou nog in volle gang zijn. Het broekje staat echt te gek vind ik. Je kan hem heel basic dragen met een simpel shirtje maar ook volledig in festival stijl met een printje erop. Kate heeft hem nu aan met een shirtje van het Spaanse merk Yporque.

Wij gaan eens kijken welke (food) festivals er nog aankomen. Wat vind jij van de broek?

Je kunt de broek hier shoppen

Je shopt de flared broek hier 

Wat vind jij van Kate haar nieuwe flared broek?

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Linda
    Posted 16 augustus 2018 16:31 0Likes

    Super leuk zeg maar wat jammer dat het broekje er niet groter is dan 7 jaar. Hebben jullie suggesties voor een leuke panter flared?

Plaats een reactie