DOUTZEN IN PANTER SWEATVEST

Kijk, ik heb er natuurlijk niet zoveel meer over te zeggen, over de outfitjes van Doutzen. Maar als er één ding is wat ik er met de paplepel heb ingegoten, is de liefde voor panter. Zelfs het tijgerbrood bij de Appie gaat door voor ‘Panterbrood mama!‘ dus wij gooien steevast een panterbroodje in het mandje. De nieuwste panter aanwinst in ons huis is dit vest van Little Pieces. Het is een lekker stug modelletje van sweatstof. Hij is nog iets wat aan de ruime kant, maar een omgeslagen mouwtje maakt hem extra speels. Makkelijk te combineren op een rokje of stoere jeans. Echt een leuk vest! Uhm, hebben ze deze ook in mijn maat?

Klik hier voor meer details van dit vest 


Klik hier voor meer details van dit vest 

OF

Klik hier om naar Little Pieces te gaan

 

Wat vind jij van dit vest? 

Tags: , ,

Plaats een reactie