ZO COMBINEER JE MEERDERE STIJLEN

ZO COMBINEER JE MEERDERE STIJLEN

Het combineren van verschillende stijlen en het opzoeken van contrasten binnen een outfit, wij zijn er gek op. Jij ook? Soms bewust, soms geheel onbewust. Maar door verschillende stijlen, materialen, kleuren, prints en trends met elkaar te combineren creëer je een spannende en vooral geheel eigen stijltje en outfit.

Deze outfit van Elle is ook zo’n combinatie van verschillende stijlen. Het broekpak is stoer door het denim materiaal en de donkere kleur zorgt voor een ‘stugge look’ – dit is echt de look, want het pak zelf is heerlijk soepel- De blouse is daar en tegen super girly, luchtig en een tikkeltje klassiek. Een heerlijk nonchalant lookje voor de heerlijke zomerdagen.

Combineer jij ook vaak verschillende stijlen met elkaar? En wat vind jij van deze combi van Elle? Leuk als je het laat weten in een reactie hieronder.

Je shopt de blouse via deze link bij Kixx Online

FREE’S TOP 25 FAVORIETE KINDERKLEDING MERKEN

Je shopt de blouse via deze link bij Kixx Online

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Meer outfit inspiratie vind je hier 

Tags: , ,

Plaats een reactie