SHOP TIP: SAKS OFF 5TH

SHOP TIP: SAKS OFF 5TH

Kindermode liefhebbers opgelet, vandaag delen we graag een hele fijne shop tip met je! Nee, deze wil je echt niet missen. We hebben het namelijk over Saks OFF 5TH. Een walhalla van een winkelconcept overgevlogen vanuit Amerika, met nu ook twee vestigingen in NL. En nu komt het leukste gedeelte, bij Saks OFF 5TH shop je  meer dan 700 designermerken en premium brands voor hele fijne prijzen. Herstel, hele héle fijne prijzen. Tot wel 60% van de originele prijs.

Kijk, nu hebben we je aandacht. Maak je borst maar nat, want naast prachtige designermerken voor jezelf, vind je in de winkels in Rotterdam en Amsterdam dus ook een breed aanbod aan baby- en kinderkleding merken. En dat niet alleen ook aan speelgoed is er geen gebrek. Tip! En het aanbod wisselt dus bijna dagelijks. Geen bezoek is daarom hetzelfde en dat maakt het winkelen in deze prachtige (grote!) winkels dus nóg leuker.

Kwalitatieve merken en producten tegen fijne prijsjes. Zoals we hierboven al benoemden, is het aanbod groots. Van Disney speelgoed, tot school accessoires – ja, de back to school periode komt er weer aan – en fashionable baby- en kinderkleding merken en schoenen. Van sommige kledingstukken zijn er zelfs maar enkele stuks, dus de kans dat jij met een uniek item de deur uitstapt is groot.

En mocht je nog niet overtuigd zijn, de winkel is ook nog eens prachtig (en ruim!) ingericht. Je kunt hier dus gerust uren struinen en met een kinderwagen loop je hier niemand in de weg. Toch een fijn detail wanneer je gaat winkelen, vind je niet?

 

Klik hier om naar de website van Saks OFF 5TH te gaan voor meer informatie

Klik hier om naar de website van Saks OFF 5TH te gaan voor meer informatie

Ken jij het winkelconcept van Saks OFF 5TH al?

Deel deze shop tip ook met je hippe vriendinnen via de rose Whats-app share button hier links onder!

Tags: ,

Plaats een reactie