HUGO LOVES TIKI | SHOP TIP

Yes! We hebben toch weer zoiets cools gevonden, dat we echt even met jullie moeten delen… Kende je Hugo Loves Tiki al? Dit vrolijke Amerikaanse merkje bestaat nu net een jaar en is gestart door Cheyenne Couch. Een moeder van 2 kinderen die een manier zocht om haar creativiteit kwijt te kunnen, en toch veel thuis bij de kids te zijn. Geïnspireerd door haar vele Europese reizen begon Hugo loves Tiki met t-shirts met DIY screen prints van Europese stukjes tekst, en inmiddels is Hugo loves Tiki uitgegroeid tot een volwaardig merk met verkooppunten in 50 winkels verspreid over 20 landen. De huidige collectie bevat lekker veel fruitige opdrukken en grafische prints in felle kleuren of stoer zwart wit. Wij zijn fan, en kunnen niet wachten hoe dit toffe merk zich verder ontwikkelt! Wat vinden jullie van Hugo loves Tiki?

Via deze link ga je naar de site van Hugo loves Tiki

tiki 1

Klik hier om direct te shoppen

Wat is jullie favoriete item van Hugo loves Tiki? 

Tags: ,

Plaats een reactie