DE COOLE OUTFIT VAN NOAH!

DE COOLE OUTFIT VAN NOAH!

Want zo kunnen we deze outfit toch wel noemen! Super stoer en eigenwijs en je snapt vast dat de broek met all over print met tijgerkoppen ook meteen in de smaak viel bij Noah. En vandaag laten we graag zien hoe wij dit toffe broekje van Gardner and the Gang gecombineerd hebben.

Want die vraag krijgen wij best vaak. Hoe combineer je nou zo’n -toch wel opvallend- broekje? Nou zijn er natuurlijk geen regels over hoe het zou ”moeten”. Wij zijn niet zo van de regeltjes en meer van je gevoel volgen en doen waar jij en je kind je happy bij voelen. Anyway, terug naar de outfit van Noah. Wij hebben gekozen voor deze denim blouse. Deze zorgt toch voor een beetje rust in de outfit, maar is alles behalve saai!

Heel benieuwd wat jullie van deze outfit vinden. Wij worden er ieder geval heel blij van. Hoop jij ook 🙂

  1. Blouse Oaks of Acorn
  2. Broek Gardner and the Gang

  1. Blouse Oaks of Acorn
  2. Broek Gardner and the Gang

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: ,

Plaats een reactie