JULLIE KIDS GESPOT IN BOBO CHOSES


JULLIE KIDS GESPOT IN BOBO CHOSES

Het kan je bijna niet zijn ontgaan dat de nieuwe wintercollectie van Bobo Choses is gelanceerd. De eerste winter kledingstukken vliegen al al warme broodjes over de (virtuele) toonbank. En wij snappen het wel. De nieuwe collectie ziet er weer waanzinnig uit en groot pluspunt van dit kinderkleding merk is dat de kwaliteit ook heel mooi blijft. Wij vroegen jullie naar jullie eerste aanwinsten uit de nieuwe collectie en kijk nou hoe leuk…!! Be inspired. En heb jij nou ook toffe foto’s van je kind in de nieuwe collectie van Bobo? Mail ze naar redactie@kindermodeblog.nl

Dane

Fayen

Magnus

Magnus

Bor

Rif

Joris

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Bobo Choses? Welke items zijn jouw favoriet? 

Meer Bobo Choses zien? Kijk dan even hier 

DIT ZIJN FREE’S TOP 25 FAVORIETE KINDERKLEDING MERKEN

Plaats een reactie