NIEUWE BLOGGER JUDITH + OUTFIT KATE


NIEUWE BLOGGER JUDITH + OUTFIT KATE

Door Judith:

Allereerst wat geweldig dat ik de komende periode mag bloggen voor Kindermodeblog. Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Judith Keizer en ik ben 36 jaar oud en woon samen met mijn vriend Laurens en onze twee kinderen Kate (5) en Tygo (2) in Den Haag. Naast trotse moeder van Kate en Tygo ben ik in het dagelijkse leven werkzaam als sponsormanager bij Nederlandse Loterij. Dit betekent in het kort dat ik de hele dag bezig ben om het beste uit onze sponsorships te halen. Daarnaast ben ik bevoorrecht dat ik voor mijn baan ook regelmatig mag reizen en veel van de (sport) wereld zie. Iets waar ik veel energie uit haal. Zo ben ik afgelopen winter twee keer naar Korea geweest tijdens de Olympische en Paralympische Spelen en ben ik de afgelopen 3 dagen in Frankrijk geweest bij de Tour de France om onze ploeg: Team LottoNL-Jumbo van dichtbij aan het werk te zien. Het allermooiste is dan toch weer thuis komen en knuffelen en leuke dingen doen met de kinderen die ik dan enorm heb gemist. Meestal ben ik max 3 dagen weg en dat 1 x per maand in de drukkere (sport) periodes. Als ik weg ben doe ik vaak inspiratie op voor de kinderkleding. Zo leuk om vanuit het buitenland weer iets bijzonders mee te nemen wat niet iedereen heeft.

Ja kinderkleding, want daar ga ik de komende weken over schrijven. Want wat kan ik daar BLIJ van worden. Sinds ik moeder ben merk ik dat ik soms liever kleding voor de kinderen koop dan voor mezelf. Niet dat ik zelf alleen maar in oude kleding loop maar hoe leuk is het om outfits voor die kleintjes te scoren en dan te mixen en matchen. Voordat Kate geboren was had ze al een uitgebreide kledingkast. Ik vond het zo leuk een meisje maar ik ben helemaal niet van de meisje-meisje kleding. Stoer en sportief met een vleugje boho-chic, daar houd ik van. Toen Kate en Tygo baby waren hadden ze veelal rustige combinaties aan in het grijs, wit, blauw of oud roze. Nu ze ouder zijn en echt een karakter aan het ontwikkelen zijn gebruik ik steeds meer kleur.

Kate heeft sinds haar 2e ook zelf een mening over kleding. En gelukkig maar. Eerst waren de prinsessenjurken van Anna en Elsa de bomb! Hoe meer tule en roze hoe beter….En die mocht ze zeker aan maar wel het liefst in huis. Ik zie nu dat Kate steeds meer een eigen stijltje en voorkeur ontwikkelt. Zo leuk om te zien. Op dagen dat we druk zijn en minder tijd hebben zoek ik vaak twee outfits voor haar uit waar uit ze mag kiezen. Dit vindt ze heel fijn. Andere dagen mag ze zelf kiezen of kiezen we samen. Dit levert fraaie combinaties op maar ook creativiteit. En dat vind ik belangrijk want ze moeten al zo veel en zelf keuzes maken en creativiteit ontwikkelen zijn goed voor de opvoeding denk ik ?.

Ik houd nog steeds van de stoere en beetje sportieve outfits voor haar maar ook af en toe juist weer heel meisjes achtig. Het ligt aan het moment, wat we gaan doen, de sfeer en het gevoel. Ik houd enorm van panterprintjes op het moment en die heeft Kate zeker ook in haar kast. Ik moet alleen niet doorslaan. Mijn favoriete merken voor Kate op dit moment zijn: Mingo, Soft Galary, Gray Label, Buho, Maison Mangostan, Sissy Boy en Zara. Het liefst combineer de luxere merken met de basics van Zara.

Voor Tygo zoek ik voornamelijk kleding uit die heel lekker zit en goed bij hem past. Het is een hele actieve peuter en ik kan hem nu nog aantrekken wat ik wil. Het liefst loopt hij wel de hele dag in pyjama. Als ik in zijn kast kijk zie veel te veel spijker en blauw. De komende periode zal ik voor hem ook gaan zoeken naar wat meer gekkigheid en kleur. Mijn favoriete merken voor hem zijn op dit moment: Tumble and Dry, Gray Label, Mingo en Zara.

Voor mijn eerste blog heb ik een zomers setje uit de kast gehaald. Kate heeft net vakantie gekregen en met dit lekkere weer in Nederland heb je ook echt een vakantiegevoel.
We gingen afgelopen weekend eerst naar het strand met vrienden die over waren uit Miami en vervolgens zijn we gaan BBQen bij mijn ouders. Kate had een luchtig en vrolijk rokje aan van Sissy Boy die ik in de uitverkoop heb gekocht. Op dit vrolijke rokje wat soepel valt met gele papagaaien erop heeft ze een simpel en sportief topje in spijkerblauw van Gray Label. Hieronder heeft ze lekker nog haar havaianas van het strand aan.

Ik heb heel veel zin om de komende weken als gastblogger stukjes te schrijven over mijn leven met de kinderen en hun kleding. De ene keer over Kate, de andere week over Tygo en soms over allebei.

Liefs Judith

Je kunt hier in de sale bij Sossy-boy shoppen

Je kunt hier in de sale bij Sossy-boy shoppen

Is dit ook een zomers setje voor jouw dochter?

Bekijk hier meer kinderkleding outfit inspiratie

Tags: ,

Plaats een reactie