DE GAVE JURK VAN SAAR!

DE GAVE JURK VAN SAAR VAN GARDNER AND THE GANG!

Door Sandra:

Toen ik Saar dit jurkje liet zien en vroeg of ze deze leuk vond, schreeuwde ze gelijk, jaaaa die wil ik wel! Een duidelijker antwoord kon ik niet krijgen, Haha  Ik vraag haar altijd of ze iets leuk vind of we zoeken samen wat uit. Gelukkig doet roze het hier altijd goed in huis. En helemaal zo’n tof roze jurkje van het merk Gardner and the Gang. Dit kinderkleding merk heeft originele gekke prints en goede kleurencombi’s. Elk item is een echt statement piece. Ieder jaar heeft dit merk weer een geweldige collectie. Het is een heerlijk makkelijk jurkje en fijn om te dragen. De jurk heeft aan beide kanten een steekzak en toffe metallic ruffles op schouder en arm. En met zo’n big smile op je buik ga je zelf toch ook stralen? Deze jurk gaat zeker mee in de koffer op vakantie.

Wat vinden jullie van haar jurk?

Je shopt de jurk hier in de sale bij Gardner and the Gang

Je shopt de jurk hier in de sale bij Gardner and the Gang

Ken jij dit kinderkleding merk al? En is deze jurk van Saar ook iets voor jouw dochter?

Tags: ,

Plaats een reactie