NIEUWE COLLECTIE TINYCOTTONS GELANCEERD!


NIEUWE COLLECTIE TINYCOTTONS GELANCEERD!

Gaan jullie wel eens boodschappen doen op de markt? Of houden jullie het liever bij gewoon je favoriete supermarkt? Hier in Utrecht, waar het kantoor van Kindermodeblog zit hebben we een super leuke markt op zaterdag! Op het Vredenburgplein vind je tientallen stands met echt van alles en nog wat. Van je standaard groenten en fruit en de bakker, tot kraampjes met duizenden verschillende soorten noten of kaas, kleding, tassen, je kunt het zo gek niet bedenken. Heerlijk om even lekker over die markt te struinen en de sfeer te proeven. Wat misschien nog wel leuker is, is een markt in het buitenland, als je op vakantie bent. Al die bijzondere locale producten, vers fruit en culturele items, dat geeft pas een echt vakantiegevoel. Bij Tinycottons zijn ze ook dol op de markt, ze hebben er namelijk hun hele nieuwe collectie op gebaseerd, en het resultaat is echt super cool!

FREE’S TOP 25 FAVORIETE KINDERKLEDING MERKEN

Morning at the D.A.Y. market
D.A.Y. staat voor ‘the distinguished association of yumminess’, en de nieuwe wintercollectie draait eigenlijk om alles wat yummy is! Een print geïnspireerd op banen en items met labels met etenswaren erop zijn de meest directe verwijzingen naar een ochtend op de markt. Maar ook de kleuren, geel, oranje en donkergroen verwijzen naar gezonde groene groenten, bananen of sinaasappels. Verder zien we een paar toffe gebreide items, een gave mosterdgele corduroy broek, jurkjes met gekruiste bandjes over je rug over een shirt met lange mouwen en een aantal súúper stoere middellange rokken met verschillende printjes. Één van onze favoriete looks is de gebreide gele rok met donkere strepen langs de onderrand, met daarop de wit met donkergroen gestreepte sweater, combineer met hoge sokken en toffe sneakers en je dochter is helemaal klaar om weer naar school te gaan! Ben je benieuwd naar meer van de nieuwe collectie van Tinycottons? Check dan snel de webshop en gooi al dat ‘lekkers’ maar in je mandje 😉

Welke items uit de nieuwe collectie van Tinycottons zijn jouw favoriet?

Klik hier om naar de website van Tinycottons te gaan

 

Klik hier om naar de website van Tinycottons te gaan  – En klik hier om de nieuwe collectie in NL bij Lou & Blue te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Benieuwd naar Free’s top 25 kinderkleding merken? Je vindt ze hier!

Volg ons ook op Instagram:

Tags: , , ,

Plaats een reactie