MINI RODINI LANCEERT NIEUWE WINTER COLLECTIE!

MINI RODINI LANCEERT NIEUWE WINTER COLLECTIE!

Zijn jullie ook op en top aan het genieten van het warme weer? Zitten jullie lekker op de camping ergens aan de mediterraanse zee? Of gewoon even lekker aan het uitblazen van de hitte binnen op de bank? Wij vinden het met al die hitte helemaal geen straf om binnen even af te koelen en stiekem tussendoor alvast even te scrollen door de nieuwe collecties die langzaam binnen beginnen te druppelen. Hoewel we nu nog even niet moeten denken aan lange broeken en jassen, is het stiekem wel leuk om alvast te watertanden bij al die mooie herfst-collecties die nu gelanceerd worden!

New York, New York
Zo is vandaag de nieuwe winter collectie van Mini Rodini gelanceerd en man oh man wat is ‘ie weer gaaf! Zoals altijd zit er weer een verhaal achter de collectie dat vervolgens op geheel eigen wijze door Mini Rodini wordt vertaald naar te gekke prints en items. Dit seizoen draait het allemaal om New York, met alle gekke, hippe en interessante karakters die je daar tegen het lijf loopt. Van de kleurrijke high school cheerleader, en de nerdy studiebol, tot aan de romantische dichter en de vrijheidslievende bohemian. En dat alles natuurlijk in de welbekende Mini Rodini stijl.

Favorieten
De collectie zit vol met pareltjes, maar we hebben er toch een paar voor je uitgepikt. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van de super toffe sweater met lady liberty print? Super cool met een lekker fel gekleurd broekie en stoere sneakers. En we kunnen natuurlijk niet om de items met dat lekkere panter printje heen, dat snap je natuurlijk wel! Verder zijn we ontzettend fan van alle toffe all-over dierenprintjes. Zwanen, honden, eenden, als het in Central Park te vinden is, dan heeft Mini Rodini er een super toffe print van gemaakt! Wet jij al welke items je gaat shoppen? Of kun je, net als wij, eigenlijk niet kiezen? #keuzestress ūüėČ

Laat zeker hieronder in een reactie even weten wat jij van de nieuwe collectie van Mini Rodini vindt!

De nieuwe collectie van Mini Rodini shop je via deze link

Klik hier om naar de website van Mini Rodini te gaan – En hier om Mini Rodini in NL bij Bon Bon Bleu te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Mini Rodini?

Benieuwd naar Free’s top 25 favoriete kinderkleding merken? Check de lijst hier!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie