JÓAH IN HUGO LOVE TIKI


JÓAH IN HUGO LOVE TIKI

Door Rosanne:

“Kortebroekenweer”

Ik keek er zo naar uit en ik denk velen met mij. Super leuke shorts ingeslagen zodra de zomer collecties uitkwamen. Nu blijkt dat ik er toch wel wat minder had kunnen kopen. Het liefst lopen ze in hun luier rond. Zal ik maar geen foto van plaatsen hier.

Zindelijkheidstraining was ook een ding aan het begin van deze zomer. Mijn oudste (Jóah van drie) , was er echt aan toe. Zijn kleine broer was zijn persoonlijke cheerleader en binnen een week waren de ongelukjes nog sporadisch. Die toffe korte broekjes naar beneden trekken was natuurlijk veel te veel werk. Aldus Jóah. Die luier werd dus ingeruild voor een boxershort. Oké, ik zal niet liegen.
Jóah was het daar niet mee eens en liep het liefst in z’n blote billen rond. Dikke prima hoor.

Gelukkig is hij net op tijd voor de hitte helemaal zindelijk. Dit broekje van Hugo Loves Tiki haalde mama dus uit de kast. De blote billen fase is gelukkig weer voorbij (voor nu) en hij neemt genoegen met zijn schelpen short! Het shirtje met toffe retro print van Little Chipmunks maakt het helemaal af, superfijn stofje.

Wat vinden jullie van Jóah zijn outfit?

Klik hier om naar de website van Hugo Loves Tiki te gaan

Klik hier om naar de website van Hugo Loves Tiki te gaan

Is dit stijltje ook iets voor jouw zoon?

 

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie