KEN JIJ DIT KINDERKLEDING MERK AL?


KEN JIJ DIT KINDERKLEDING MERK AL?

Door Rosan:

Oh zomer wat ben je fijn! Elke dag in de tuin kunnen zitten, de kids lekker spelen met water. Mckenzie had gisteren haar eerste schoolreisje en ik ging mee als begeleider. In eerste instantie had ik me aangemeld omdat op dat moment nog te weinig ouders zich hadden opgegeven. Maar uiteindelijk bleek het voor Mckenzie ook wel erg fijn dat ik er bij was. Ze zit nog maar een paar maanden op school, iedereen die tegen haar zegt: ik ben ouder dan jij antwoordt ze: ja maar ik ben groter. En dat is ook zo, want ze is gewoon heel erg lang, maar soms toch nog gewoon een klein meisje dat zo’n schoolreis erg spannend vindt!

Maar we hadden een geweldige dag. Het park waar we waren was super leuk, het was prachtig weer en de kids werden volgestopt met alle rommel die ze normaal niet mogen (althans bij mij niet ;)). Ik zag er een klein beetje tegen op want de hele dag met zo’n grote groep kleuters, daar kan ik m heel wat horror verhalen bij voorstellen. Maar de dag vloog om en de meisjes in mijn groepje waren super lief. Volgens mijn stappenteller heb ik een record aan stappen gezet.

En dan is het nu schoolvakantie. Het vrolijke ‘Happy Summer’ shirt van Billieblush past perfect bij onze vibe en zullen we hopelijk deze zomer nog vaak aan trekken.

Je shopt het T-shirt van Billieblush hier in de sale

Tags: ,

Plaats een reactie