JULIE IN GARDNER AND THE GANG

JULIE IN GARDNER AND THE GANG

Door Renske:

De zomervakantie is begonnen! En wat een feestje is dit al zeg!

Ik ben dus zelf ruim 2 maanden vrij en geniet al 3 weken van dit prachtige weer. We zijn dagelijks op het strand en in ons badje in de tuin te vinden, het begint al een beetje normaal te voelen eigenlijk 🙂

Mijn kids hebben het pigment van hun vader geërfd en zijn nu al bruiner dan vorig jaar na de vakantie volgens mij. Staat zo leuk met al die zomerkleurtjes in de kleding!
Normaal gesproken is sommige zomerkleding aan het einde van het seizoen toch wat minder gedragen dan ik van tevoren gehoopt had. Omdat het niet elke dag mooi weer is en ze toch hun favorieten graag dragen wanneer het kan en omdat wij voor Julie 5 jaar werd liever twee keer in het jaar wat korter op vakantie gingen dan 1 keer lang. Maar nu is het dus èn al weken mooi weer èn gaan we ruim 2 weken weg.

Nou sla ik altijd wel ruim in, je moet tenslotte iets te kiezen hebben ;),  maar ze hebben echt alle kleding aan! Voelt toch een stuk fijner! Zo fijn dat ik voor Julie in de sale toch nog een leuk T-shirtje erbij heb gescoord. Een van de merkjes die ik erg leuk vind en je iets minder vaak voorbij ziet komen is Gardner and the Gang. Goed voor items met leuke printjes en van fijne materialen die mooi blijven!

Dit grijze tshirtje met print van een grote mond vond ik voor Julie erg toepasselijk omdat ze op dit moment vol in de wisselfase zit, ze vond ‘m zelf ook meteen helemaal leuk! Deze gaat dus mee de koffer in, samen met heel veel andere leuke zomerkleding dus we dus in 16 dagen ALLEMAAL gaan dragen 🙂

Klik hier om bij Gardner and the Gang te shoppen

Klik hier om bij Gardner and the Gang te shoppen

Ken jij dit kinderkleding merk al?

 

Plaats een reactie