BEAU IN BOBO CHOSES

Door Nathalie:

De zomervakantie gaat dan nu echt beginnen. Wat zijn we er aan toe… zoveel meer dan andere jaren. Toen wij vorig jaar onze vakantie gingen boeken hadden we de kleine hoop dat we al in ons nieuwe huis zouden zitten, maar helaas is dat niet het geval. We zitten nog middenin de verbouwing en op vakantie gaan komt qua planning dan ook echt niet uit. Er moet nog het een en ander gebeuren, maar we hebben gelukkig redelijk goed om de vakantie heen kunnen plannen. We kunnen niet wachten om straks twee weken te relaxen in Zuid-Frankrijk, te genieten van de zon en uiteraard van elkaar. Dat laatste is er door de drukte de afgelopen maanden wel een beetje bij ingeschoten dus dat gaan we nu dubbel en dwars inhalen.

Uiteraard gaan we er vanuit dat we straks twee weken zon hebben en er gaat dan ook een stapel zwembroeken en korte broeken mee, want met 3 boys heb je dat wel nodig. In het begin van het seizoen was ik al zo weg van de collectie van Bobo Choses en ook zo van dit “pof” broekje. Beau heeft nog net de leeftijd dat het kan….althans dat vind ik. Bij toeval kwam ik het broekje in de sale tegen en wat een geluk….nog in zijn maat. Hij draagt het hier op een hemdje van Zara van de collectie van vorige zomer, maar welke hij nog steeds aan kan. Om het setje compleet te maken draagt hij zijn Birckenstocks erbij die licht aan de voetjes zitten en waterbestendig zijn. Helemaal klaar voor Zuid-Frankrijk. Hebben jullie ook zo zin om op vakantie te gaan? Ik wens jullie in ieder geval allemaal een heerlijke zomer!

Liefs Nathalie

Je shopt de bloomer van Bobo Choses hier in de sale

Klik hier mode de bloomer van Bobo Choses te shoppen

Wat vinden jullie van deze zomerse outfit van Beau?

Meer kinderkleding outfit inspiratie vind je hier

Tags: , ,

Plaats een reactie