DE STOERE NIEUWE SWEATER VAN JORIS!


DE STOERE NIEUWE SWEATER VAN JORIS!

Door Ella:

Ik was als kind echt een meisjes meisje! Dol op alles wat roze was, dol alles alles waar bloemetjes op stonden en een hele bak vol Barbies inclusief alle bijbehorende jurkjes, rokjes en schoentjes. Stiekem is dat meisjes meisje er nooit echt uit gegaan, heb nog steeds erg de neiging om als er een kleur gekozen moet worden voor roze te gaan. Ben dol op nagels lakken en jurkjes!

Toen ik zwanger was van Joris was iedereen er dan ook van overtuigd dat ik een meisje zou krijgen want dat paste tenslotte echt bij mij. Ik was er zelf van dag 1 van overtuigd dat het een jongetje was. Zo erg dat ik ruim voor de 20 weken echo al behang, gordijnen en alles wat je verder nodig hebt voor de inrichting van een babykamer had uitgezocht met het oog op een jongetje.

Joris is ook echt een jongens jongen, ik heb ook geprobeerd een pop voor hem te kopen en die werd serieus zo door hem uit de auto gegooid toen ik hem aan hem gaf. Was voor mij dus best een beetje wennen in het begin, huis vol auto’s want daar is hij dol op, overal neemt hij een autootje mee naar toe! Voetballen is natuurlijk ook echt een ding. We hebben bij de laatste telling gewoon 7 verdwaalde voetballen in de tuin ontdekt. Hij heeft ook echt zoveel plezier in het voetballen met papa op het grote veld, zo leuk om te zien!

Tijdens dit voetbal partijtje moest natuurlijk wel direct zijn nieuwe trui aan van de nieuwste collectie van Repose AMS, vind hem zo leuk, dus kon weer eens niet wachten. Wel lekker zomers gecombineerd met een korte broek van Arsene Et Les Pipelettes.

De schoentjes van Vans met leopard print zijn ook nieuw, had ze al een keer eerder en toen zoveel gedragen dat ik het niet kon laten om een nieuw paar in een grotere maat te bestellen, want leopard kan toch echt altijd en past echt overal leuk bij!

Wisten jullie ook al zo zeker of je zwanger was van een jongetje of meisje? Ben wel benieuwd of meer mama’s dat gevoel zo sterk hadden of hebben!

  1. Sweater Repose AMS

  1. Sweater Repose AMS

Wat vind jij van de outfit van Joris? En heb jij ook al iets van de nieuwe wintercollecties geshopt?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie