DE TWINNING VESTEN VAN JÓAH EN EZRI


DE TWINNING VESTEN VAN JÓAH EN EZRI

Door Rosanne:

”Oh wat een schatjes, is het een tweeling? ” Minimaal één keer per week krijg ik deze vraag over de jongens. Er zit binna dertien maand tussen de twee, die kop verschil valt vast niet op.

Misschien ligt het soms aan mijn kledingkeuze. Het fenomeen ‘twinnen’ bevalt me tot op zekere hoogte wel! Voorheen kocht ik vaak dezelfde kledingstukken voor ze. Nu doe ik dat niet veel meer, mijn portemonnee is daar vooral heel blij mee. Wél hou ik er van om ze net even anders te kleden. Één item hetzelfde en de andere items vergelijkbaar.

De schoenen vormen nog wel eens een probleempje. Ezri wil namelijk altijd dezelfde aan als Jóah. Kwestie : De schoenen zijn altijd mooier bij de buren. Twee paar Blauwe Adidasjes – check. Twee paar Dr. Martens – check. Gelukkig hebben ze wonder boven wonder over hun verschillende zomerschoenen niks te melden.

De vestjes op de outfit foto’s komen van Bobo Choses. Wat was dat een fijne zomer collectie weer dit jaar hè?! Het gekleurde panter printje combineert er in mijn ogen leuk mee! Twinning succes!

Je shopt de vesten van Bobo Choses hier in de Sale

Tags: ,

Plaats een reactie