DE UNISEX OUTFITS VAN JÓAH EN EZRI


DE UNISEX OUTFITS VAN JÓAH EN EZRI

Door: Rosanne

Ik hou er van om te experimenteren met kleding . Ik shop geregeld bij de Zara girls afdeling voor mijn jongens en van leggings zijn wij ook niet vies. Kennen jullie dat? Van die smaak-verschillen in kinderkleding. Niks mis mee natuurlijk, juist leuk dat iedereen z’n eigen ding leuk vindt toch?

Loop eens naar binnen met zo’n toffe distressed jeans bij mijn schoonvader. “Heu, bennie op de knieën geval’n? ” Of: ” Haj’t geld op?” Te grappig toch. Ik spotte overigens mijn eigen vader laatst met een klein scheurtje in z’n broek. Hip hoor pa! Bleek het zo’n echte te zijn. Je weet wel, van het op je knieën werken in de tuin.

Zo waren we laatst met het hele gezin in de stad een ijsje aan het eten. Hoor ik de beste mevrouw naast me tegen haar man fluisteren (Net iets te hard natuurlijk): ” Tegenwoordig kan dat allemaal maar hè, kan je toch aan de kleren niet zien dat’t een jongetje is, schandalig .” Ik heb me maar ingehouden voor de lieve vrede. Wat kan ik me daaraan storen zeg. Leef en laat leven. Vooral als het om zoiets gaat. Benieuwd naar Ezri’s (oh help! Een unisex naam! Haha) ‘schandalige’ outfit? Kijk zeker verder!

Want oh wat vind ik dit pakje van little chipmunks leuk! Een heerlijk luchtig pakje met dagen van de week print. Zijn grote broer Jóah deed niet voor hem onder in dit té toffe printje van Hugo Loves Tiki. Okergoud met roze schelpen? Yes please! Dit zijn zeker een aantal favorieten van ons deze zomer.

Jóah: T-shirt – Hugo Loves Tiki | Broek – Little Chipmunks
Ezri: Pakje – Little Chipmunks |

Jóah: T-shirt – Hugo Loves Tiki | Broek – Little Chipmunks
Ezri: Pakje – Little Chipmunks | Petje – Hugo Loves Tiki

Vorige blog van Rosanne gemist? Lees ‘m hier

 

Plaats een reactie