DE SALE TOPPER VAN JORIS


DE SALE TOPPER VAN JORIS

Door Ella:

Hier in het noorden van het land duurt het nog eventjes voordat de zomervakantie begint. Joris is nog maar 3 jaar, gaat naar de peuterschool en is dus nog niet leerplichtig. Wij kiezen er dus net als vorig jaar voor om pas in september op vakantie te gaan en ook dit jaar zal dat weer Zuid-Frankrijk worden.

Hoe heerlijk is het dat het nu in Nederland ook van dit geweldige weer is, zo hebben wij toch al een beetje vakantiegevoel. Zwembadje in de tuin, vaak naar het strand, ’s avonds na het eten nog even rondje wandelen want het is nog zo lekker licht. Vooral veel buiten zijn dus, heerlijk!

Langzaam maar zeker verschijnen er steeds meer sneak-peaks van de nieuwe herfst/winter collectie van alle mooie merken. En stiekem is er zelfs al wat onderweg van een nieuwe collectie. Ik probeer er nu ook echt rekening mee te houden dat er nog zoveel moois aan komt maar door dit heerlijke warm weer kan ik het af en toe toch echt niet laten om nog echt hoogzomer items te bestellen.

Dit leuke korte broekje kwam ik tegen op de Zara site en kon ik door de prijs en de kleur echt niet laten liggen. Het stofje is ook heel fijn bij warm weer! Ik ben echt dol op blauw bij Joris, vind dat zo mooi bij zijn ogen staan dus erboven een van mijn lievelingsitems, de trui van Tiny Cottons. Een truitje in de zomer vind ik heel leuk als afwisseling voor een jas, dus ’s avonds als het wat frisser wordt of ’s ochtens heel vroeg.

Eronder hoge All Stars, die staan eigenlijk overal leuk bij als je het mij vraagt!

Klik hier om bij Zara in de sale te shoppen

Klik hier om direct bij Zara te shoppen

Meer outfit inspiratie van Joris vind je hier 

Tags: , ,

Plaats een reactie