DIT ZIJN DE NIEUWE SNEAKERS VAN JORIS!


DIT ZIJN DE NIEUWE SNEAKERS VAN JORIS!

Door: Ella

Ik zal het maar eerlijk bekennen, ik heb echt een schoenen verslaving! En dan met name sneakers, ben er gewoon dol op! Het begon als een schoenen verslaving voor mezelf maar toen ik eenmaal zwanger was en we wisten dat er een klein jongetje op komst was, stonden al heel snel het eerste paar donkerblauwe All Stars in het aller kleinste maatje te wachten op de babykamer. Toen Joris geboren werd waren dat er niet 1 paar meer, maar had ik in de loop der maanden gewoon een hele collectie verzameld! Helemaal niet praktisch natuurlijk, want een pasgeboren baby doe je helemaal geen schoenen aan.

Toen hij eenmaal begon te lopen was het hek natuurlijk helemaal van de dam! Sneakers in alle kleuren en merken moesten er in de kast komen. Groot favoriet zijn hier altijd de All Stars gebleven maar ook andere kinderschoenen merken mochten niet ontbreken. Dit jaar heb ik echt de Vans ontdekt, de “gewone” zwart witte staan echt overal leuk bij, korte broek, spijkerbroekje, gewoon stoer!

Inmiddels hebben we de Vans ook in verschillende kleuren staan maar toen ik de nieuwe collectie, een samenwerking met Marvel, zag moesten deze natuurlijk ook direct besteld worden! Ik heb het dit keer gecombineerd met een lichtroze Hugo Loves Tiki trui, roze is Joris zijn lievelingskleur op dit moment dus deze trui is een groot succes, en het bekende broekje van Mingo met de streepje, deze past echt overal leuk bij!

  1. T-shirt – Hugo Love Tiki
  2. Broekje – Mingo
  3. Schoenen – Vans

  1. T-shirt – Hugo Love Tiki
  2. Broekje – Mingo
  3. Schoenen – Vans

Vorige blog van Ella gemist? Lees ‘m hier

 

Tags: , ,

Plaats een reactie