SHOPTIP: Z8 SALE


Ken je Z8 (spreek je uit als ‘zacht’) nog niet? Z8 is een jong en stoer kledingmerk voor jongens en meisjes die maat 50 t/m 128 hebben. Het merk kenmerkt zich door kwaliteit, soepelheid en kracht met elkaar te combineren in een geheel eigen stijl. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie met elke keer vernieuwende elementen en wisselende kleurthema’s. Zoals we al zeiden begint de sale in januari, dan kun je veel gave musthaves met 25% korting shoppen. Wij kunnen niet wachten! En daarom willen we je graag alvast wat gave items laten zien, die je misschien in januari voor een prikkie kan scoren! Voor jongens heeft Z8 gave shirts, mooie vesten met prints, stoere broeken met bretels en toffe gestreepte mutsjes. Wij vinden vooral jeans met bruine bretels en het blauw oranje gestreepte shirt met strikje onwijs leuk. We zien onze kleine man al helemaal lopen in een leuk setje van Z8! Voor meisjes is er ook genoeg te vinden in de webshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van de hippe grijze legging met strikjes gecombineerd met de navy Tiana jurk met leren details. Of de schattige shirtjes in roze en blauw met lieve teksten als ‘Love you so much’ en ‘You make me happy’. Één ding is zeker…. dit merk maakt iedereen toch blij!? Wil je een leuk item van Z8 scoren voor een zachte prijs? Klik dan op de link om Z8 te shoppen. Heel veel shopplezier!

Klik hier om naar de webshop van Z8 te gaan

89026a_z8-tricot-jurkje 88906a_z8-rokje-va62 88948a_z8-borgvest 88966a_z8-shirt 91763a_z8-colorpants-en-bretels-boy

Zin om te shoppen? Via deze link vind je de leuke kleding van Z8

Wat vinden jullie van de Z8 collectie?  

Tags: , , , ,