DE STOERE BUDGET ZOMER SHORT VAN JULIAN


DE STOERE BUDGET ZOMER SHORT VAN JULIAN

Door Nathalie:

Boys will be boys…. wie kent de uitdrukking niet. Met drie jongens (eigenlijk 4 als ik mijn vriend ook meereken) weet ik maar al te goed wat hiermee bedoelt wordt. Wel zijn onze drie jongens echt allemaal anders. Deze uitdrukking heeft vooral betrekking op onze middelste boef. Zijn naam is Julian, maar we hadden hem beter Billy kunnen noemen. Hij is echt een schoffie van de straat. Aan het eind van de dag is deze meneer altijd vies, heeft de gaten in zijn kleding, raakt ook vaak zijn spullen kwijt en van zijn ’s ochtends in model gekamde kapsel is niets meer over. Kortom een heerlijk joch!

Vorige week ging hij voor het eerst op voetbalkamp. Voor de zekerheid hadden we alle kleding (uiteraard allemaal oude) gemerkt, maar helaas hielp dat niet. Zoals we al hadden voorspeld…niet alles zat meer in zijn tas. Als je hem ernaar vraagt kijkt die je aan of hij water ziet branden. Het interesseert hem niet. Ook wel heerlijk zo’n eigenschap……hij maakt zich gewoon nergens druk om. Daarnaast is hij ook echt een knuffelkont en houdt niet van onrecht. Te lief! Zoals je zult begrijpen is hij de meeste kleding niet waard, maar wil ik wel dat die er leuk uitziet. Nu liep ik van de week de Hema binnen en zag dit toffe joggingbroekje en laat die nou net leuk staan op de polo die ik in de sale bij de H&M heb gekocht. Een super leuk budget setje voor dit schoffie. Staat hem toch geweldig.

Je shopt de short hier voor een heel budget prijsje bij HEMA

Klik hier om de short te shoppen bij HEMA

Meer kinderkleding inspiratie vind je hier

Tags: , ,

Plaats een reactie