DE STOERE BUDGET OUTFIT VAN TEUN

De stoere look van Teun willen we gewoon even met je delen. Want dat je soms echt niet veel nodig om toch een hele gave outfit te creëren, bewijst Teun maar weer. Coole tattoos op zijn armen, een grijze jeans en een blauw wit streep T-shirt en Teun is klaar om op pad te gaan! Streepjes doen het altijd goed zowel bij kinderen als volwassenen. Ook is ”de streep” eigenlijk nooit uit de mode, want jaar in jaar uit zien we dit item voorbij komen. Van heel basic tot iets opvallender zoals dit – budget! -T-shirt van Teun met een printje. Hoeveel streep items heb jij thuis in de kast liggen? 😉

Je kunt het T-shirt hier direct shoppen

_63A6139_63A6172 _63A6155

Klik hier om direct bij de Zara te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Teun?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags:

Plaats een reactie