10X HIPPE JONGENSKLEDING BIJ WEHKAMP


Brrrr, de eerste sneeuwvlokken van december zijn al gevallen. De winter is in aantocht en dat betekent dat de warme sjaals, mutsen en sweaters uit de kast kunnen. Qua outfit is het soms even puzzelen, want waar jij je zoon of dochter extra warm wilt aankleden hebben zij het vaak halverwege de dag al weer bloedheet ūüėČ Herkenbaar?

Layering, is¬†hier d√© oplossing. Door te werken met verschillende laagjes¬†heeft je kind het gedurende de dag nooit te warm of te koud. En naast dat het lekker praktisch is, geeft het een outfit ook nog net even die extra touch waar we zo van houden. Combineer dat toffe blousje dus gewoon onder die stoere sweater. Of gooi een lekker vest over dat T-shirt. En durf hier ook zeker verschillende prints en kleuren met elkaar te mix & matchen. Op deze manier maak je de outfit ”spannend” en lekker speels. Wij hebben 10 stoere musthaves voor jongens voor je bij elkaar geshopt. Zelf heb ik nummertje 4 ook voor Oliver deze winter, – Lees hier de blog terug als je deze hebt gemist – super stoer op een spijkerbroek of op zo’n sporty sweatbroekje.

Wist je trouwens dat je bij wehkamp superveel toffe kinderkleding merken kunt shoppen? En vergeet ook zeker de kinderschoenen en accessoires niet. Tip, tip, tip! Maar genoeg gezegd, it’s time to shop!¬†Welke outfit combinatie zou jij maken voor je zoon? En hou jij er ook wel van om meerdere laagjes met elkaar te combineren en mix & matchen? Wij zijn benieuwd!

 

  1.  T-shirt Sissyboy
  2.  Hemd Sissyboy
  3.  Jack Mango
  4.  Sweater Mango
  5.  Jeans Vingino
  6.  Sjaal Barts
  7.  Muts nOeser 
  8.  Boots Dr. Martens
  9. Jeans Tumble ‘N Dry
  10. Sweater Scotch Shrunk

welke nummertjes kies jij?

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie