DE GAVE LEGGING VAN FAMKE!


DE GAVE LEGGING VAN FAMKE!

Hi!
Dit moment is de sport legging helemaal in! Je draagt het bijvoorbeeld onder een grote oversized trui of een leuk shirtje! Dif hoeft niet persee een sport legging te zijn. Maar een legging met verschillende patroontjes, kleuren, materialen, kan ook!
Ik was laatst in de Hudson’s bay en bij de kinderafdeling zag ik deze te gekke legging! De legging is van Adidas en er staan allemaal bloemen op en strepen door elkaar. Dit is soms wel moeilijk te combineren maar ik doe het dan op een wit (of een andere kleur die in de legging voorkomt) shirtje, met een tekst erop of gewoon helemaal effen. Dan springt de legging er net iets meer uit en dat vind ik persoonlijks het leukst!
Hier heb ik de legging gestyled met een basic wit shirtje en op de foto daaronder met een grote witte trui! Hoe zou jij deze legging stylen?
Xxx Famke

Tags: , , ,

Plaats een reactie