DE GAVE PRINT LEGGING VAN AIMEE!


Door Sophary:

Zoals je natuurlijk al een tijdje weet, ben ik dol op tijgerprintjes oftewel alles wat in de buurt komt van zo’n printje ;-). Nel Veerkamp komt helemaal in me naar boven zodra ik maar iets van een tijgerprint voorbij zie komen. En dan maakt het eigenlijk niet uit om welk item dat gaat. Ik word gewoon letterlijk en figuurlijk wild van deze print. Dus je snapt dat al het wild ondertussen mijn hele garderobe overheerst.

Bij Aimee is het dus ook met de paplepel ingegoten. Ze heeft een tijgerprint jurkje, jasje, shirtje, broekje, schoentjes en ga zo maar door. Het liefst vulde ik haar kast met enkel deze print haha. Laatst had ik online behoorlijk wat Popupshop – alleen maar tijgerprintjes dus –  items ingeslagen. En dit broekje was 1 van de aanwinsten. Alhoewel het geen volledige tijgerprint is. Maar een combinatie van tiger & butterfly vind ik ook best. Ik heb de legging bij Aimee gecombineerd met een zwarte top van de H&M en schoentjes van Pom D’api. Wat vind jij van deze legging?

Je shopt de legging hier in de SALE

dav dav dav dav dav

Klik hier om de legging direct te shoppen in de SALE

Ben jij ook zo gek van tijgerprintjes? 

Tags: , ,

Plaats een reactie