DE EYE-CATCHER JUMPSUIT VAN NINA


DE EYE-CATCHER JUMPSUIT VAN NINA

De zomer is weer begonnen!! Dat betekent dat het weer tijd word voor de korte broeken. Deze jumpsuit is van de Zara. Het is een mooi blauw kleurtje met als print witte stippen. Er zitten aan de bovenkant, bij de wat lagere hals, wat knopen. Wat ik zo leuk vind aan deze juimpsuit, is dat hij bij de mouwen ruches heeft.

Daarop heb ik een witte blazer gecombineerd, deze is van de Mango.
Hij combineert leuk omdat de kleur van de blazer terug komt in de stippen van de jumpsuit. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie blazer. Deze kleur is eigenlijk met all outfits goed te combineren, een echte must-have dus….

Beide kledingstukken zijn in de sale, shop ze ;)!

Blazer: Mango | Jumpsuit – ZARA

Blazer: Mango | Jumpsuit – ZARA
Vorige blog van Nina gemist? Lees ‘m hier
Tags: , ,

Plaats een reactie