DE GAVE OUTFIT VAN NINA!


DE GAVE PRINT OUTFIT VAN NINA!

Hey,
Vandaag heb ik een geweldige outfit aan!!

Panterprint is met veel printjes en kleuren te combineren. Dit t-shirt heeft een col en is van de vorige collectie van Milk Copenhagen. Vandaag heb ik hem gecombineerd met een rokje van Scotch R´belle; bij Kitsch en Koters gehaald. De printjes staan goed bij elkaar doordat de kleur van de maantjes en sterretjes goed terug komen in het t-shirt. Het rokje met rusches zit erg lekker doordat het aan de onderkant een broekje is.

Dit is een outfit die in de zomer gedragen kan worden als het een wat minder warme dag is.
En in de winter met een dikke panty er onder. Ik vind het dan ook heel leuk om er laarsjes onder te dragen, voor een stoer effect. Met sandalen geef je het een chiqeur effect en met gympen word het allemaal wat sportiever.
X Nina,
Rok – Scotch R’Belle | (vergelijkbare) Top – MarMar Copenhagen | Boots – Keq

Plaats een reactie