JÓAH EN EZRI IN EEN OUTFIT VAN DEAR SOPHIE


JÓAH EN EZRI IN EEN OUTFIT VAN DEAR SOPHIE

Door: Rosanne

Het leed dat aankleden heet. Die uitspraak is vooral toepasbaar op mijn jongste zoon. Hij maakt er de laatste tijd een wild kat en muis – spel van. Benen fietsen, trappelen, zo snel mogelijk in z’n handen klappen. You name it, hij doet het. Súper grappig natuurlijk allemaal, maar krijg dan maar eens zo’n leuke skinny jeans aan, haha! Het is een fase zeggen ze dan toch?

Mijn oudste van net drie begint een behoorlijk eigen smaak te krijgen. Een spijkerbroek en een shirtje met maar 1 poppetje er op? Mooi niet! Als hij het voor het zeggen had, zouden het elke dag drukke dierenprintjes worden. Het liefst ook hysterisch met elkaar gecombineerd. Het scheelt dat mama laatst een supertof merkje ontdekt heeft, dat volledig aansluit bij zijn wensen.

Dear Sophie is een kinderkleding merk uit Polen en heeft heerlijk comfortabele maar stylish kleding. Helemaal goedgekeurd door mijn oudste! Bij het openmaken van het pakketje (dat doen we altijd samen) gilde hij al : “Oh mama! Mag ik een walvis buik?!”. Ook voor de jongste was het een feest. Die is helemaal in een vissen fase. Komt dat even goed uit. Zonder trappelen of fiets-benen wou hij warempel z’n vissen legging aan. Lekker print op print, want daar houdt mama stiekem ook van. Heeft m’n oudste niet van een vreemde.

Klik hier om naar de webshop van Dear Sophie te gaan

Klik hier om naar de webshop van Dear Sophie te gaan

 

Vorige blog van Rosanne, Jóah en Ezri gemist? Lees ‘m hier

Tags: , ,

Plaats een reactie