JUUL’S FASHION TALK + GAVE SCHOENEN


JUUL’S FASHION TALK + GAVE SCHOENEN

Hooiiii,

Daar ben ik weer! Nu moet iedereen het toch met me eens zijn, buiten bloeien de eerste bloemetjes. Het zonnetje komt soms even door de wolken heen, ik krijg gelijk helemaal zin om nieuwe dingen te bedenken en te doen, zooo leuk! Nu het eindelijk een beetje ‘normaal’ weer wordt ( niet meer -5 graden, bbrrrr ) wil ik snel naar buiten, mij kleurijker kleden ( wat met deze look niet helemaal is gelukt ;)) en meer foto’s maken, er komen leuke foto’s aan!

Ik had natuurlijk een tijdje geleden aangekondigd om elke week het over een ander fashion statement wat het gaat maken in de lente in 2018 te hebben. Vandaag gaat het over de ruffles, oftewel ruches. Te leuk voor in de zomer. Ze zijn helemaal hot! Combineer een leuk ruffled blouse met een stoere zwarte jeans, om hem niet de kinderachtig eruit te laten zien. Natuurlijk kan je ook ruffles op een broek kopen, echt te leuk! Zo ben je ook niet basic, maar lekker opvallend ;).

Oufit:
Ik heb een ruffled trui aan, heel leuk! Nu vind ik hem super nice maar rond december vind ik het een beetje lijken op een pieten trui, haha! De trui is van de Zara. Ik heb donkere trui gecombineerd met een leuke gele broek. Hij zit super lekker en komt van de Brandy Melville. De schoenen heb ik van Vans, ik vind het erg leuk dat er nog een beetje hetzelfde geel als bij de broek in voor komt!

Bedankt voor het lezen, tot de volgende keer!

Liefs, Juul <3
Ps. Laat me via instagram weten dat je me blog hebt gelezen! ( juulvibess )

Je kunt de broek shoppen via deze link & Klik hier om Vans te shoppen

Tags: , , , ,

Plaats een reactie