DEZE ZOMER OUTFIT SHOP JE NU IN DE SALE

DEZE ZOMER OUTFIT SHOP JE NU IN DE SALE

Ben jij ook altijd op zoek naar gave items die je eindeloos kunt mix & matchen? Kinderkleding items die ‘an sich’ al helemaal te gek zijn, maar in combinatie met andere kleuren, kinderkleding merken en materialen n√≥g leuker worden. Juist, wij ook! ūüėČ

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en musthaves? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Vandaag delen we dan ook graag de vrolijke outfit van Jana met je. Eentje met veel kleur, zonder dat het t√© wordt.¬†Alle items hebben we geshopt bij Kixx Online en het fijne van zo’n grote webshop is dat je er veel van je favoriete kinderkleding merken kunt vinden (√©n shoppen). De bomber jas van Soft Gallery heb je wellicht al voorbij zien komen op Instagram, en blijft een favoriet. Waarom? Nou eigenlijk omdat de bomber jas zo’n item is dat het gehele seizoen kan. Nu ideaal als buitenjas en als het wat frisser is draag je ‘m als ‘vest’. Het geeft een outfit direct een stoere twist en dat is soms precies wat een outfit nodig heeft. Heb je het gave borduursel op de de rug al gezien? Girl power it is!

Gecombineerd met een basic streep top van Scotch R’belle (altijd goed) en de gele bloemenshort wat ons betreft een heerlijke zomer outfit. Naar school, lekker buitenspelen of een dagje uit? Jana is er klaar voor! Zie jij je dochter al in deze combi lopen?

Pssssst, je shopt alle items nu voor een fijn prijsje in de Sale! Doe er je voordeel mee. 

Bomber jas – Soft Gallery | T-shirt – Scotch R’belle | Short – Name it¬†

Bomber jas – Soft Gallery | T-shirt – Scotch R’belle | Short – Name it¬†

Foto’s Alina Krasieva Photography

Meer outfit inspiratie? Klik hier

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie