DIT IS DE BUDGET & FASHIONABLE OUTFIT VAN NINA!

DIT IS DE BUDGET & FASHIONABLE OUTFIT VAN

Hey,
Dit setje is zo leuk, ik ben er helemaal verliefd op geworden! Het is van de Zara en heeft een geweldige print. Het pakje zit erg lekker omdat de stof erg luchtig is.
De blouse en het broekje zijn alle twee in pyjama stijl. Dit komt door de overhemdkraag en de gele streep langs de kraag. Deze gele streeplijn ook op het borszakje en op de zijkant van het broekje. De kleur van het setje is roze en er zit een mooi bloemenprint op. Hierdoor krijgt het jasje veel kleur en is het lekker druk!
Als jij de blouse en het broekje  te druk vind om op elkaar te dragen, doe er dan een shirtje onder. Daar wordt het iets rustiger van. Ik heb er een geel shirtje onder gedaan van de Bershka. Door de kleur van het shirt en van de letters, matcht het goed met elkaar.
Nog rustiger wordt het wanneer je dit setje los van elkaar draagt. Kortom: met dit pakje kan je eindeloos combineren 😉
Tags: , , ,

Plaats een reactie