DE HIPPE ZOMER OUTFIT VAN NINA!


DE HIPPE ZOMER OUTFIT VAN NINA!

Hi!

Witte blouses zijn écht geweldig. Met bijna alles te combineren, zo ook met dit leuke broekje!! Ik houd echt van witte blouses, niet alleen de simpele klassieke witte blouse, maar ook met een patroon of met ruffles. Net zoals deze. Hij is van de Zara. De blouse heeft een matrozen effect door het leuke kraagje. Als je op de foto’s kijkt, zie je dat de mouwen aan de onderkant mooi afgewerkt zijn, superleuk!

Het broekje is van de dames H&M. Ook deze vind ik erg mooi omdat hij een beetje wijd valt, iets wat je veel ziet deze zomer. Wat de short ook leuk maakt is de lint van dezelfde stof. Je kan er een leuke strik van maken of nonchalant een beetje los laten hangen. Geef je er steeds een andere draai aan 🙂 Er zitten donker paarse paardebloemen en vlinders op als print. De kleurencombinatie vind ik ook heel mooi. Het broekje zit erg lekker en ziet er erg tof uit. Helaas is deze online al helemaal uitverkocht, maar check zeker de winkels even!

Deze outfit zou ik zomers lekker aandoen naar school of als je uit eten gaat.

Tot volgende keer!
Lees en bekijk hier de eerste blog van Nina

Je kunt de blouse shoppen via deze link

Shop de blouse via deze link

Tags: , , , ,

Plaats een reactie