DIT IS EEN PERFECTE ZOMER OUTFIT!

DIT IS EEN PERFECTE ZOMER OUTFIT!

De short (en dan het liefst de badstof variant) is op het moment niet uit het straatbeeld weg te denken en is misschien wel zomer musthave nummer 1. Waarom? Nou waarom niet eigenlijk? Super praktisch, lekker luchtig, goed te combineren én te gek voor jongens en meiden!

Deze rode variant die Denim vandaag draagt is van Yporqué en heb je in deze blog misschien al voorbij zien komen? Vandaag dus in de mix met hele andere én vooral kleurrijke items. Want eerlijk, de zonnige dagen (met af en toe een bui, vooruit 😉 ) worden nog gezelliger door vrolijke kleuren. En deze stoere outfit van Denim is het bewijs dat meerdere (knal) kleuren in 1 outfit prima samen gaan. De gele trui van Little 10 Days is een echte eye-catcher waarin jouw zoon (of dochter) zeker de show steelt. Voor ‘s ochtend of voor een de koele avonden. En de all time favourite streep, mag sowieso niet in de kleding kast ontbreken. Een paar toffe gympen eronder en jouw boy is weer klaar voor een nieuwe zonnige dag!

Sweater – Little 10 Days | T-shirt – Claesen’s | Short – Yporqué

Sweater – Little 10 Days | T-shirt – Claesen’s | Short – Yporqué

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Meer outfit inspiratie? Klik hier

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie