DE PERFECTE ZOMER OUTFIT


Door: Rosan

Oh wat was het zaterdag toch heerlijk weer! Wij hadden een verjaardag bij vrienden in Almere en met dit soort temperaturen staat dat natuurlijk gelijk aan: BBQ. Maar niet zomaar een BBQ, want als het om eten gaat dan maken Surinamers geen grappen. We begonnen met Saoto soep als voorafje terwijl de in ketjap gemarineerde kippenbouten met liefde werden geroosterd, gedraaid, besprenkeld en gerookt.

Mckenzie vond het heerlijk, ze hobbelde de hele middag in de tuin op en neer. Op de een of andere manier vindt ze bezems erg leuk speelgoed, stofzuigers ook trouwens. Dus met een beetje training en geduld hebben we daar misschien nog wat aan in onze huishouding 😉

Ik ben er achter gekomen dat ik een stiekeme voorliefde aan het ontwikkelen ben voor Scandinavische merken. En dan kom je het super leuke Small Rags tegen. Zeg nou zelf… alleen het Small Rags mannetje is al te leuk toch??!
Dus Mckenzie in een nieuw zomers outfitje met bezem… mama blij, dochter blij ;

Via deze link surf je direct naar Small Rags bij Charly’s

IMG_0081IMG_0095 IMG_0082 (1)
K
lik hier om te shoppen bij Charly’s

Worden jullie ook zo blij van deze lieve outfit?

Tags: