ZO STYLE JE DE PERFECTE ZOMER OUTFIT!

ZO STYLE JE DE PERFECTE ZOMER OUTFIT!

Het heerlijke weer van de afgelopen weken brengt echt zoveel vrolijkheid met zich mee. Oke, hier en daar soms een grauwe dag, maar dat mag de pret niet drukken. De temperaturen blijven lekker en dat betekent dat de zomerse items aan kunnen! We mix & matchen er lekker op los.

Vandaag deel ik graag deze zomerse en stoere outfit van Denim met je! Wat mij betreft een perfecte outfit voor dagen als vandaag. En hotter dan hot op het moment: de badstof short! We zien ‘m in allemaal verschillende kleuren voorbij komen. Super comfortabel, stoer en het geeft een outfit zo’n lekkere retro touch. De rode variant is eigenlijk onmisbaar (letterlijk en figuurlijk) en Denim draagt ‘m hier met een antraciet grijs T-shirt met tijgerkop. En heb jij de converse sneakers al gezien? Hoe leuk zijn deze? Je moet even de close up foto bekijken, want dan zie je het gave spikkel detail. Gecombineerd met een paar sporty sokken is Denim klaar voor een nieuwe zomerse dag vol avontuur.

Wat vind jij van deze combi? Ook iets voor jouw stoere jongen?

Je shopt het T-shirt hier  – de short hier & de sneakers hier 

Je shopt het T-shirt hier  – de short hier & de sneakers hier 

Foto’s door Alina Krasieva

Meer outfit inspiratie voor jongens? Klik hier 

Tags: , ,

Plaats een reactie