DE TREND KLEUR GEEL: ZO DRAAG JE ‘M


DE TREND KLEUR GEEL: ZO DRAAG JE ‘M

Geel. Dé nieuwe trendkleur van deze zomer. Durf jij ‘m aan? Een ding is zeker met deze trendkleur val je op en mag je gezien worden. Van kanarie geel tot de meer zachte pastel tonen. We zien ‘m dit seizoen in alle tinten voorbij komen. En hoe je de trend kleur geel combineert? Wij laten het zien!

Wees niet bang, je zoon of dochter hoeft niet van top tot teen in het geel gehuld te zijn 😉 Maar deze pop of color mag zeker niet ontbreken. En zeker wanneer het straks écht zomer is een heerlijke kleur om vrolijk van te worden. Denim draagt zijn knal gele T-shirt op een blauwe short. Je ziet, deze twee tinten gaan perfect met elkaar samen en het zorgt voor een stoere combinatie. Een paar ‘tennis’ sokken en sneakers er onder en Denim is klaar om buiten te spelen. Audrina haar gele jurk is van Bobo Choses en zoals je ziet hebben we ‘m over een jeans gecombineerd. Nog zo’n nieuwe kindermode trend, die ik zelf heel leuk vind!

Genoeg gezegd. Wat vind jij van de trendkleur geel? En heb jij ‘m al geshopt voor je zoon of dochter? Laat je inspireren. En heb je zin in meer kinderkleding trend inspiratie? Check hier dan ook zeker even de hele kindermode reportage in de Fabulous Mama. Wij deden de styling 🙂

Denim: Sweater – Bellerose | T-shirt – Bellerose | Short – Mingo | Sneakers – Puma
Audrina: Jurk – Bobo Choses | Jeans – Name it | Sokken – Molo | Sneakers – Puma | Tas – Guanabana

Styling: Kindermodeblog voor Fabulous Mama
Fotografie: Alina Krasieva
Met dank aan: Pomme de Jus, Kixx Online, Nelson Schoenen

Tags: , ,

Plaats een reactie