DE MUSTHAVE KINDERSCHOEN VOOR IEDER SEIZOEN


DE MUSTHAVE KINDERSCHOEN VOOR IEDER SEIZOEN

Blog: Rosan

Het lijkt misschien raar … een blog over rubberlaarzen terwijl het buiten bijna 25 graden is. Maar ik kan je vertellen, ik heb drie hele goede reden om deze blog te schrijven. De eerste reden, rubberlaarzen zijn een must-have in de schoenencollectie van je kids. Echt je gaat er geen spijt van hebben. Want zodra het rotweer is en je twijfelt welke schoenen geschikt zijn… rubberlaarzen. Als je ‘s ochtends haast hebt en je kind moet nog schoenen aan doen… rubberlaarzen. Als je kind naar school of kdv gaat en je weet dat ze geheid in de zandbak gaan spelen die eigenlijk nog nat is van de dag er voor… jep rubberlaarzen.

De tweede reden is redelijk voor de hand liggend. We wonen in Nederland. En dat betekent intens genieten van elke zonnestraal, in de wetenschap dat het zo weer om kan slaan. En als dat gebeurt, dan kan je die dingen maar beter klaar hebben staan!

En de derde reden… je moet niet zomaar rubberlaarzen hebben, maar je moet rubberlaarzen hebben van Boxbo. Dit Franse merk maakt rubberlaarzen van fijn duurzaam materiaal en ook nog in de tofste modellen en designs. Aangezien Mckenzie alleen gevoerde laarsjes had in donkergrijs met glitter, werd het hoog tijd voor een variant die meer bij dit seizoen past. Ik kocht deze toffe smiley boots bij Little Legends. Heb jij ze al in huis?!

Je shopt de regenlaarsjes hier

Meer kinderschoenen inspiratie? Klik hier
Tags: , ,

1 Reactie

  • door Saskia
    Posted 23 mei 2018 07:07 0Likes

    En waar shop je de legging met kersjes?

Plaats een reactie