Jullie hebben ze waarschijnlijk al gespot op Kindermodeblog of op mijn Instagram account, de Spaanse schoentjes van de nieuwe kinder webshop P E T I T PUK ! Deze te leuke Spaanse kinderschoenen zijn er maar liefst in 23 kleurtjes. Ik twijfelde even, want wat zijn ze leuk, maar mijn keuze viel op het KNAL roze exemplaar, en ohw yeah! Ze zijn helemaal de bom. Fleur draagt ze in combinatie met een jeansje van Zara, kanten top van name it en supergaaf giletje van Retour. Extra leuk! Deze schoenen zijn echt heel leuk geprijsd. Wat vinden jullie van deze knalroze stappertjes?

Klik hier om deze schoenen te shoppen

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-62

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-73

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-69

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-67

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-74
Klik hier om verder te shoppen bij P E T I T PUK

 

 Wat vinden jullie van deze schoenen?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,