VACATURE IN DE KINDERMODE: PRÉNATAL ZOEKT DESIGNER GIRLS


VACATURE IN DE KINDERMODE: PRÉNATAL ZOEKT DESIGNER GIRLS

Prénatal is op zoek naar een Designer voor de Girls. Is dit écht iets voor jou? Lees dan zeker even verder.

Wat ga je doen?
Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is gericht op het visualiseren van de actuele trends, binnen de grenzen van vernieuwing en commercialiteit. Op basis hiervan wordt, in nauw overleg met de Manager Design en de Productmanager, richting gegeven aan de collecties voor baby & dreumes (maat 56-104). Hierbij ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van de collectie.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Van jou wordt verwacht dat je ruime ervaring hebt in kindermode (specialisatie girls/meisjes) en dat je gewend bent in concepten te denken en deze door kunt vertalen naar collecties. Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste trends voor zowel volwassen- als kindermode. Ook ben je bekend met de eigenschappen van materialen en de technische uitwerking die dit met zich mee brengt en heb je oog voor detail. Je hebt (bij voorkeur) ervaring met Canvas en eventueel met Illustrator.

Wat biedt Prénatal jou?
• Een uitdagende baan voor 32 uur per week, waarin je vanaf circa begin juni 2018 tot en met medio februari 2019 de huidige Designer tijdens haar zwangerschapsverlof zal vervangen.
• Een eigen plekje in een Designteam, waarin je al je creativiteit kwijt kunt.
• Goede arbeidsvoorwaarden.
• Kortingen bij diverse verzekeringen zoals een collectieve ziektekostenverzekering bij Menzis en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer.
• Korting op het eigen assortiment.

Wie is Prénatal?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Met bijna 60 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Het servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Interesse?
Ben jij Prénatals nieuwe Designer? Solliciteer hier

Meer vacatures in de Kindermode? Bekijk ze hier

Tags: , , ,

Plaats een reactie