KINDERMODE TREND ALERT: ANIMAL GIRLS

Wij worden helemaal blij van deze shopping! Animal printjes zijn helemaal hip en het kan niet gek genoeg. We spotten bijvoorbeeld de luipaard print in leggings, jurkjes en zelfs sneakers! Je kunt je kindje een leuk animal printed shirtje aantrekken en de rest van de outfit wat rustiger houden. Echte dare devils gaan voor een all over print waarbij de broek en het shirt allebei een cool dierenprintje hebben. Wat vinden jullie van deze items? Je shopt alle items via de linkjes onder de blog

girls animal prints

1. Jurk – Bobo Choses
2. Sweater – Belle Rose
3. Schoentjes – Lili Shoes
4. Sweater – Scotch R’Belle
5.Gilet – Zara
6. Broek – Scotch R’Belle
7. Sneakers – Vans
8. Jurk – Belle Rose
9. Legging – Molo

Vinden jullie de animal prints ook zo leuk?

Tags: , , ,

Plaats een reactie