DIT ZIJN 3 BUDGET KINDERKLEDING WEBSHOPS


DIT ZIJN 3 BUDGET KINDERKLEDING WEBSHOPS

Wat zijn er toch onwijs veel gave kinderkleding merken en (web)shops! Ik word er nog steeds helemaal vrolijk en blij van. Jij ook? Het liefst zouden we alles wel willen kopen, maar helaas vind onze portemonnee dat soms iets minder fijn 😉 Naast de pareltjes uit de kinderkleding collecties waar je iets meer geld aan uitgeeft is het natuurlijk altijd fijn om de garderobe aan te vullen met wat budget (trend) items. Hoewel je echt wel verschil ervaart in kwaliteit en levensduur tussen ‘echte’ merken en de budget items, zijn het wel fijne seizoensmusthaves. Naast de welbekende budget shops als Zara, Mango en H&M tippen we je vandaag graag 3 andere fijne budget shops!

 

1. Lefties
Lefties is het zusje van Zara en heeft helaas alleen ‘stenen’ winkels in Zuid-Europa. Heel jammer voor ons, want je shopt hier hele gave items voor een budget prijsje. Goed nieuws is wel dat ze een webshop hebben. En wanneer jij deze zomer op vakantie gaat naar het Zuiden heb je gelijk een hele goede reden om eens een grote stad te bezoeken! En je shopt er niet alleen voor de kids…! 😉

2. Arket
Arket klink je misschien nog onbekend in de oren. Dit Zweedse merk (onderdeel van H&M, maar nét iets luxer) heeft onlangs ook een vestiging in Amsterdam geopend. Een mini warenhuis waar je voor het hele gezin kunt shoppen. Bij Arket vind je minimalistische en trendy items voor een fijn prijsje! Wij hebben al veel moois gezien. Ken jij Arket al?

3. Hema
Tja, het kan bijna niet anders dan dat je wel een item (of meer) van Hema in de kast hebt liggen. En eerlijk is eerlijk, naast fijne basics shop je bij Hema zo nu en dan ook echte eye-catchers! En dat natuurlijk voor een écht Hema prijsje! Zeker niet nieuw, maar toch het benoemen waard. Hoe leuk is deze jumpsuit hieronder?

Welke budget shop is jouw favoriet? Deel ‘m hieronder in een reactie!

Meer budget kinderkleding inspiratie? Klik hier

Zin om te shoppen? Bekijk hier de leukste shops

Tags: ,

Plaats een reactie